1899894.jpg


Tätä asetelmaa olen saanut ihailla kymmenenvuotiaan lahjapöydällä parisen viikkoa. Nyt on pian edessä pöydän tyhjentäminen, sillä ensi viikolla se täyttyy kolmevuotiaan päivänsankarin lahjoista, korteista, kukista ja vieraskirjasta. 
Nyt toiveissa poutasäätä, sillä peltohommat vielä pahasti kesken.... Kasvimaa ja muutkin pihahommat ovat aikalailla retuperällä, kun tuo minun jalkani on temppuillut. Jäipä kesällä porkkanat harventamatta, mutta nyt sitten saammekin nauttia tosi makoisista pikkuporkkanoista. Yksi ainoa omenapuumme on tänä vuonna tehnyt parhaan sadon ikinä. Perunaa tulee paremmin kuin moneen vuoteen, ihanaa!
Tällä viikolla olen todella iloinnut siitä, että olemme saaneet Oravien partioryhmään mukaan paljon innokkaita partiolaisia vanhempineen! Jokaisessa kokoontumisessa on mukana lasten vanhempia meidän vakivetäjien lisäksi, mikä on ihan älyttömän hieno juttu! Ja mukaan joillekin kerroille on saatu myös muita aikuisia. Eli oikastaan meillä on sellainen Avoimien Ovien Perhepartio, josta haaveilin, kun aloimme suunnitella tätä uutta partioryhmää Onkemäen koululle. Eli täytyy siis todeta sama asia, kuin ensimmäisessä blogikirjoituksessani: Unelmat voivat toteutua!


1900168.jpg