Olin eilen käymässä Palhon kodalla, jonne Narvan Eliksiirikerholaiset toivoivat retkeä. Eliksiirikerhot ovat Vesilahden kunnan Vanhustyön järjestämiä eläkeläisten kerhoja, joiden vetäjänä toimin toista vuotta. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa torstaisin Narvassa ja Kirkonkylässä.

Eliksiirikerhojen syksyn 2009 ohjelma löytyy täältä:

http://www.vesilahti.fi/ajankohtaista/?num=28589.

Palhon kota sijaitsee Vesilahden Palhossa, jonne ajelin pitkästä aikaa monen vuoden tauon jälkeen. Maisemat ovat todella kauniit ja syksyinen luonto ruskan väreissä oli pahaimmillaan aurinkoisena pikkupakkasaamuna. Olisi tehnyt mieli pysähtyä moneen otteeseen ottamaan valokuvia, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta kuin kerran, sillä olin menossa tekemään kodalle tulia ja keittelemään nuotiokahvia valmiiksi retkeläisille.

Syysretkemme sujui todella mukavissa ja leppoisissa merkeissä tunnelmallisessa kodassa elävän tulen äärellä. Tervetuliaismaljana joimme Gefilus-mehua, avotulella paistetu makkarat maistuivat herkullisilta ja lopuksi juotiin vielä kuumat nuotiokaffeet lämpimien pullien kera.  Aika kului nopsasti, joten nuotiotarinoiden ja laulujen jälkeen oli aika lähteä takaisin arkeen.  Kiitos kaikille mukanaolijoille virkistävästä kotaretkestä!